Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster

Vårt tjänsteutbud inkluderar flera olika typer av tjänster. Det inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Renoveringar

Behöver du hjälp med att renovera ditt hem, kontor eller fastighet? Då kan du vända dig till oss för att få hjälp med detta. Våra snickare har den kunskap som krävs för att kunna förse dig med precis den hjälp som du behöver. Tveka därför inte på att kontakta oss redan idag om du behöver vår hjälp.

services_icon1

Nybyggen och tillbyggnader

Vi kan också hjälpa dig med olika typer av nybyggen och tillbyggnader. Detta kan exempelvis handla om att bygga till en altan eller en ny trappa i ditt nuvarande hus. Oavsett vad inom nybyggnader och tillbyggnader som du behöver hjälp med är det därför bara att ta kontakt med oss.

services_icon1.png

Måleri

Vi finns också här för dig som behöver hjälp med målning. Oavsett om det gäller ditt hem, ditt kontor eller din fastighet kan vi ge dig en färg som du kommer att kunna trivas med. Du kan också känna dig trygg i det faktum att vi använder oss av miljövänliga produkter.

services_icon1

Kakel- och plattsättning

Vi kan även hjälpa dig med kakel- och plattsättning. Det kan vi göra oavsett vilken typ av byggnad och vilken del av byggnaden som det rör sig om. Vi genomför detta i badrum, kök, hallar och så vidare.