Snickare för dig i Huddinge

Pawalt Bygg & Allservice AB

Välkommen till Pawalt Bygg & Allservice AB! Vi är en byggfirma som kan förse dig med flera olika typer av tjänster. Vi kan bland annat hjälpa dig med renoveringar, tillbyggnader och nybyggnader. Oavsett vad inom bygg som du behöver hjälp med är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att höra från dig och åt att kunna ge dig den hjälp du är ute efter.

Med oss kan du alltid förvänta dig fackmannamässiga arbeten som utförs av våra duktiga hantverkare. Dessutom lämnar vi garanti på alla jobb som görs. Hör av dig till oss idag för att komma igång med ditt projekt!

Vi är ett miljövänligt företag

Du kan alltid känna dig trygg i det faktum att vi på Pawalt Bygg & Allservice AB är ett miljövänligt företag. Vi ser bland annat till att vara miljövänliga genom att använda klimatvänliga produkter och varor. Vi gör dessutom alltid vårt bästa för att hålla våra utsläpp på lägsta möjliga nivåer. Oss får du därför både miljövänlig och förstklassig service av!

Med tanke på klimatutmaningarna vi står inför ser vi det som en självklarhet att dra vårt strå till stacken för ett bättre klimat. Med klimatsmarta lösningar blir även tillvaron trevligare för både våra anställda och dig som kund. Genom att använda produkter utan kemikalier riskerar vare sig hälsa eller miljö att ta skada. Idag håller klimatsäkra produkter minst lika hög standard som de förlegade produkterna som skadade miljön. Det är en allmän uppfattning att miljöskadliga produkter ger bättre resultat, men detta stämmer alltså inte längre. Med oss får du helt enkelt kvalitet på ett miljösäkert sätt. Ta kontakt med oss idag för att få en kostnadsfri offert på ditt kommande byggprojekt!

Snickare klimatsmart Huddinge

Vi är baserade i Brandbergen

Vi på Pawalt Bygg & Allservice AB har vårt kontor på Vädurens gata 229 i Brandbergen. Detta innebär dock givetvis inte att vi enbart hjälper kunder i denna del av staden utan vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Oavsett om du representerar en bostadsrättsförening i norra Stockholm eller är en villaägare i västra Stockholm så kan vi se till att förverkliga dina byggplaner. Varmt välkommen till oss!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify